Xhensila Myrtezaj – Celsi I Zemres.

(e ke çelsin e zemres

E çfare do ti nga une,
Do e kesh gjithmone
[REF.:]
Se do jem per ty, do jem aty
Do e shkruaj aty
Se ti e ke çelsin e zemres
E ke çelsin e zemres
Fleten e volumit tjeter,

E ke çelsin e zemres
E ke çelsin e zemres
e jotja un jam

E ke çelsin e zemres
Do bertas me ty
do merzitemi pa fund
E ke çelsin e zemres

Une jetoj per ty.
E ke çelsin e zemres
E çfare do ti nga une,
E çfare do ti nga une,
no, no, no, no, no, no…

boten jap per ty

Do t’me mungoje
[REF.:]
dhe nese nuk do te takoja kurre
Do e kesh gjithmone
dhe nese nuk do te takoja kurre
Qe e kam me ty
emri jot ne vena me fle
Pergjithmone e jotja une jam
Do e kesh gjithmone
Pergjithmone e jotja une jam
Panoramen tone te jetes

Se per mua je frymarrje
yeeeeieeeiii
dhe nese nuk do te takoja kurre
E çfare do ti nga une,
Se do jem per ty, do jem aty
Do e kesh gjithmone
E ke çelsin e zemres
E tani une do hap fleten,
Do t’me mungoje
Se ti e ke çelsin e zemres
[REF.:]
Do t’me mungoje
E ke çelsin e zemres
Se ti e ke çelsin e zemres
ndjenja jon te gjitha i mund

Se do jem per ty, do jem aty
E kujtimin tone te vjeter
Nje dit ndoshta dy

e ke çelsin e zemres)
betohem para teje sot
mbase do t’shaj ty
e di do ket lote
Se do jem per ty, do jem aty
me shiko ne sy
e di do jene kot
s’do te flas me ty
betohem un sot
Qe do nis me ty,
E ke çelsin e zemres